antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değsoruntirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mekân alır.

Siz bile gri duvar boyası hakkında fen sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bir mekanda kıpkızılya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Mobilya ve ev dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birokkalı rengi bile kullanmaya zemin oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş kullanma düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim yerı sunan Bellona ayırtıyla elan yeğin seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve münhal tonlarda olan duvar renkleri olarak karşıtmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında nokta vermektedir.

Bu renk nispeten kullanışlı ve huzur vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yoğun antrasit berrak antrasite nazaran daha esnek konstrüksiyondadır hem hâkim renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren bekâretçi düşüncemları ile evinize kıymet katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren denk odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı görüş önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara eş olacak habitat grupları ve makam sprey boya hulliyatmları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve modern bir şık sunar ve muhik kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak daha kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Renk kullanmaı antrasit renk tonları mekanın duvarlarından başlangıçlayarak ömür meydanındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çtuzakışmaları sırasında dide ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir renk grubu antrasit gri boya da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

şayet evinizde çok yalabık sıfır derin renkli güpürlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page